BLI MEDLEM I ALMTUNA IS

KOM IN I GEMENSKAPEN DU OCKSÅ!

Stötta ditt lokala hockeylag i resan mot SHL genom att bli medlem nu!

Medlemsinformation

- Medlem ungdom (under 18 år) 300 kr
- Medlem vuxen (över 18 år) 400 kr
- Familjemedlemskap 450 kr
- Ständigt medlemskap 4000 kr

Vid familjeavgift måste man ange namn och personnummer på de familjemedlemmar man vill ha inkluderade. Sista datum för betalning av medlemsavgiften är 1:e september, med undantag för hockeyskolan.

Du kommer även få ett Digitalt medlemskort. 

Medlemskapet gäller från 1:a maj 2021 - 30:e april 2022. Sista betaldatum för träningsaktiva är 1:a september 2021.
Ungdomar under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att ansöka om medlemskap.
Medlemskapet för familjer gäller för samtliga i hushållet som är skrivna på samma adress.

Att vara medlem i Almtuna IS är obligatoriskt för alla tränande ungdomar. Medlemsavgiften innehåller en försäkring så ditt barn är försäkrat på isen. Medlemskapet innefattar också tillgång till rabatter i souvenirshopen och premierande vid evenemang som det är högt tryck på. Har du flera barn som tränar kan du även försäkra hela familjen där var och en får ett individuellt medlemskap och samtidigt spara pengar på det.

Medlemsskap teckar du nedan. Var noggrann med att skriva in korrekta och aktuella uppgifter då detta gäller som underlag för ditt medlemskap och bekräftelse på detta. Vid frågor, kontaka oss på kontoret@almtuna.com

Tack för att du stödjer Almtuna!

Produkter

  • SEK
  • Total (SEK) SEK
Medlem,

Dina uppgifter


Övriga familjemedlemmarVi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via SMS och E-post till dig med erbjudanden från Almtuna IS. Exempelvis erbjudande på rabatterade biljetter till utvalda matcher, familje-, klack- eller andra specialevenemang, matchsouvenirer etc. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största omsorg och kommer aldrig sälja dessa vidare till en tredje part.

Får vi skicka erbjudanden och information till dig?


Betalsätt